Madsen   Läkarpraktik AB

Om Madsen Läkarpraktik och VasaNova

Företaget grundades 2003 av Ola Madsen, leg. läkare, specialist inom allmänmedicin och företagshälsovård. Inom koncernen ingår VasaNova AB, som är specialiserat på företagshälsovård för bl a kommuner och större företag.

Vi har  mottagningen på Götabergsgatan 24 i centrala Göteborg


Madsen Läkarpraktik/VasaNova har genom åren arbetat åt Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Räddningsverket, Siemens Vindkraft, Göteborgs Kex, Vargön Alloys, Holmen Paper, BRC Hälsopartner, Florakliniken i Stenungsund, Hälsans Hus i Landvetter, Järnhälsan Göteborg, olika dykskolor, Krall Entertainment, 2Entertain m fl. Dr Ola Madsen har också i flera år arbetat som konsultläkare åt svenska artister, som uppträder i Göteborg och Västra Sverige, till exempel i Diggiloo, Rondo, Stjärnklart mm. 

Vi har under åren byggt upp stor erfarenhet av allmänmedicinsk mottagning och företagshälsovård i kombination. Vi vill se till hela individen - inte bara besvär som kan vara relaterade till arbetet. Med detta som utgångspunkt kan vi därför  erbjuda individuellt anpassade lösningar för företag och anställda mycket förmånligt. Madsen Läkarpraktik AB är en mobilt anpassad företagshälsovård, vilket innebär att läkare och sköterska kommer ut till företaget för att bedriva mottagning och göra undersökningar, vaccinationer mm på plats. Detta är en mycket enkel, smidig och tidssparande  lösning jämfört med att de anställda själva ska söka upp en mottagning på egen hand.


Vi vill gärna utarbeta lösningar som anpassas till ert företag - helt beroende på era speciella önskemål! Kontakta oss gärna!